Psychosociale Therapie

Welke klachten?

U kunt met klachten zoals een burn-out, angsten, depressies en verliesverwerking bij Praktijk voor Psychische Zorg terecht. Maar ook als u last heeft van piekeren, stress, somberheid, onzekerheid en minderwaardigheidsproblemen. U krijgt inzicht in uw klachten, de oorzaak en de oplossing met als doel om op eigen kracht weer verder te gaan.

Welke behandelingen?

De behandelmethode die gebruikt wordt, is gebaseerd op het type klacht. De cognitieve gedragstherapie, NLP, visualisaties en creatieve technieken worden vaak gebruikt.

Waar staat Praktijk voor Psychische Zorg voor?

Het is belangrijk dat de psychische zorg voor u toegankelijk is en dat u op het beste resultaat mag rekenen. De Praktijk voor Psychische Zorg richt zich op kortdurende zorg. Een groot deel van de mensen met psychische klachten is met zo’n 2 tot 15 gesprekken weer in staat om zonder verdere behandeling verder te kunnen. Wanneer deze kortdurende zorg niet toereikend is maken we een doorverwijzing bespreekbaar.

Toegankelijkheid

Om de toegankelijkheid van psychische zorg te garanderen werken we samen met de regionale zorgaanbieders. Hierdoor is het mogelijk dat iedereen dicht bij huis, in een vertrouwde omgeving terecht kan voor zorg. U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing van uw huisarts. De consulten worden (gedeeltelijk) vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent voor de natuurgeneeskunde.

Zorgverzekeraars

De psychische zorg wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De ervaring laat zien, dat de vergoeding jaarlijks kan wijzigen. Neemt u dan ook vooraf contact op met uw zorgverzekeraar om te toetsen of zij de behandelingen van VIT-therapeuten in het pakket alternatieve of additieve zorg vergoeden.

Investering & Informatie

€ 70,-
50 minuten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31(06) 2006 7101

© 2009 Parktijk voor Psychische Zorg, Alle Rechten Voorbehouden