PSYCHOSOCIALE THERAPIE

Welke klachten?

U kunt bezocht worden als u klachten heeft zoals, burn-out, angsten, depressies en verliesverwerking. Ook als u last heeft van piekeren, onzekerheid en minderwaardigheidsproblemen. U krijgt inzicht in uw klachten, waardoor ze ontstaan zijn en hoe u ze kunt oplossen. Naast gesprekken via cognitieve gedragstherapie werk ik met NLP, imaginaties en visualisaties en creatieve technieken.

Waar staat Praktijk voor Psychische Zorg voor?

Het is belangrijk dat de psychische zorg voor iedereen toegankelijk is en dat iedereen die een behandeling krijgt, op het beste resultaat mag rekenen. De Praktijk voor Psychische Zorg richt zich op kortdurende klachtgerichte natuurlijke hulpverlening. Een groot deel van de mensen met psychische klachten is met zo’n 2 tot 14 gesprekken weer in staat om zonder verdere behandeling verder te kunnen. Wanneer deze kortdurende zorg niet toereikend is maken we doorverwijzing bespreekbaar.

Toegankelijkheid

Om de toegankelijkheid van psychische zorg te garanderen werken we samen met de regionale zorgaanbieders. Hierdoor is het mogelijk dat iedereen dicht bij huis, in een vertrouwde omgeving terecht kan voor zorg. U kunt begeleid worden zonder doorverwijzing van uw huisarts. De consulten worden vergoed mits u aanvullend verzekerd bent voor de natuurgeneeskunde.

Zorgverzekeraars

Achmea (zilveren kruis/groene land) - Avero Achmea - Agis - Confior - CZ - FBTO IAK - de Amersfoortse - Fortis ASR - Interpolis - IZA - IZZ - Menzis - Ohra - ONVZ - OZF Achmea - PWZ Achmea - Univé - UVIT – VGZ

Aan dit overzicht kan geen enkel recht worden ontleend. De ervaring is, dat vergoedingen de aanvullende verzekering per jaar kunnen wijzigen. Neemt u dan ook contact op met uw zorgverzekeraar om te toetsen of zij de behandelingen van VIT-therapeuten in het pakket alternatieve of additieve zorg vergoeden.

Investering

Consult: € 68,00 (btw o%)
Duur consult: 50 minuten