VERLIESVERWERKING

Verliesverwerking gaat vaak gepaard met emoties van boosheid en verdriet. En natuurlijk is het niet mogelijk om uw emoties weg te nemen. Het doel is om uw emoties op een goede manier te verwerken.

Het is belangrijk dat u kunt rekenen op het beste resultaat en op kortdurende psychische hulpverlening. Een groot deel van de klanten met psychische klachten is met zo’n 4 tot 14 gesprekken weer in staat om zonder verdere behandeling verder te gaan. Wanneer de kortdurende zorg niet toereikend is wordt een doorverwijzing bespreekbaar gemaakt.

Toegankelijkheid

U wordt thuis bezocht, in uw vertrouwde omgeving.

Zorgverzekeraars

Achmea (zilveren kruis/groene land) - Avero Achmea - Agis - Confior - CZ - FBTO IAK - de Amersfoortse - Fortis ASR - Interpolis - IZA - IZZ - Menzis - Ohra - ONVZ - OZF Achmea - PWZ Achmea - Univé - UVIT – VGZ

Aan dit overzicht kan geen enkel recht worden ontleend. De ervaring is, dat vergoedingen de aanvullende verzekering per jaar kunnen wijzigen. Neemt u dan ook contact op met uw zorgverzekeraar om te toetsen of zij de behandelingen van VIT-therapeuten in het pakket natuurgeneeskundige zorg vergoeden.

Investering

Consult: € 68,00
Duur consult: 50 minuten